De teamtoolbox biedt oplossingen op heel veel gebieden rondom het verbeteren van je team. Er worden regelmatig nieuwe theorieën, modellen, templates en werkvormen gedeeld. Ook kun je zelf kennis toevoegen, of een hulpvraag stellen over onderwerpen die te maken hebben met teamontwikkelingen.

Als je geen lid bent van de teamtoolbox kun je al veel informatie lezen en leren over teamontwikkeling. Uitgebreidere uitleg, werkvormen en templates kun je bekijken en downloaden wanneer je geregistreerd en ingelogd bent. 

Het netwerk is erop gericht kennis van en over teamontwikkeling bij elkaar te brengen. Zo kun je leren van ervaringen van anderen, en ook je eigen ervaringen delen. Je krijgt toegang tot handige tips, templates, tools en informatie over teamontwikkeling. Stel je vragen aan anderen of deel juist je eigen (succes)verhalen om anderen te inspireren en verder te helpen.

Teamreis

In het menu hierboven staat de teamreis en de verschillende fasen die we daarin hebben onderscheiden. Wanneer je hier op ‘teamreis‘ klikt zie je een interactieve visualisatie van deze reis en fasen met de verschillende modellen. Ga met je muis over de poster om uitleg te zien, klik vervolgens op de onderwerpen om er meer over te lezen.

Kennis toevoegen

Heb je zelf een methodiek, model, techniek of werkvorm die goed werkt bij het verbeteren van teams? Dan willen we dat graag toevoegen aan de toolbox. Je kunt via het menu-item ‘kennis toevoegen‘ deze informatie met ons delen. Via het formulier kun je kennis delen.

Hulpvraag

Via ‘mijn hulpvraag‘ in het menu kun je ook, zoals de naam al doet vermoeden, vragen naar hulp van andere leden van de teamtoolbox. Ben je bijvoorbeeld teamleider en loop je vaak tegen dezelfde problemen aan, of is er een uitdaging waar je de oplossing niet kan vinden? Veel teamleiders hebben gelijksoortige uitdagingen en ervaringen. Via de hulpvraag krijg je misschien wel zo de oplossing gepresenteerd, of een element die helpt bij het oplossen.

 

 

Registreer je snel om te kijken wat het netwerk voor je kan betekenen!